Gruppetto Országúti Kerékpáros Klub

Tagok

Budapest Üllő Maglód Kistarcsa Gödöllő Budakalász Szentendre Nagymaros Érd Tárnok Etyek Oroszlány Gárdony Székesfehérvár Siófok Tét Gyirmót Győr Sopron Sárvár Zalaegerszeg Gutorfölde Mohács Pécs Soltvadkert Nagyszentmiklós Szeged Csongrád Cegléd Miskolc Dunakeszi Kaposvár Biatorbágy Budaörs I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület

Spityu


Város: Pécs
Kerékpár: országúti, mountainbike
Rendezvény: verseny, TT, maraton
Tempó: 25, 35-45

Bemutatkozás:

Sziasztok!

Rólam: "A kerékpár számomra a szabadság szinonimája." Mindig is szerettem mozogni, a szabadban lenni, száguldani (akármilyen sebességgel, akármennyi társsal) és e 3 dolog egyszerre valósul meg a kerékpározásban. Fontosnak tartom a szív egészségének megőrzését, mellékhatások nélkül: mert ugyebár egy megfelelő méretű keró gyakorlatilag nem, vagy csak kis mértékben károsítja az izületeket: szinuszos(bicaj) vs. tűfüggvény-terhelés(pl. tájfutás). No persze ott vannak a mentális hatások is: egy-egy emelkedőhöz kell egy kis elszántság, kitartás, türelem, ami a mindennapokban kamatosan megtérül. A sok zöld levél látványának tudatalatti nyugtató hatásáról meg nem is beszélve. Nagyjából ezek miatt tekerek. Másfél év teljes kihagyás után - technikai okokból :( - idén januárban sikerült újra nyeregre ülnöm. Leírhatatlan volt... :) Sajgott mindenem :D Alkatomból(1.78m/65kg) adódóan leginkább hegynek felfele szeretek menni, bár most a tartós "gyors" haladás jobban fekszik. ("gyors": 53x16-os áttétel leforgatása, év végi kitűzés: 53x14, 90-es pedálfordulat mellett)

Célok: Tour de Pécs futamjain, egyéb, amatőr versenyeken és természetesen gruppettos tekeréseken való részvétel. :) A nyugalmi pulzusom jelenleg 46, már alakul :), de csak 2007-ben tervezek rajthoz állni, bár ez az egyetemtől is függ. Addig is igyekszem, igyekszem, még nagyon messze vagyok a régi formámtól. Szóval 2006-ban töménytelen mennyiségű edzés.
Nem verseny célok: olasz, francia, görög hegyvidékek autós-kerékpáros bejárása. Melyikünk ne szeretné(sóhaj...)

"Giulietta": 2005 Mata Protagonist, Columbus Carvé villák, full Campa Centaur, Gipiemme Phantom kerekek, Vittoria Evo CX @10bar :), Cinelli. Egy grillparti közepén kapta nevét :) Végre az én teljesítményem képezi a szűk keresztmetszetet. :P Bármikor is kerül rá a sor, könnyes lesz a búcsú.

Pécs(kerékpáros szemszögből): 4-5 lámpás zöldhullámok ;), a mellékutakról kikanyarodó autósok(tipikusan középkorú nők) itt is meg-meg torpannak majd megállnak én meg anyázok, hogy kiestem a tempóból... A környék(Tettye), ahol lakok tele van 39x23-as emelkedőkkel - falakkal :D - ~400 m szintkülönbség; a Mecsek, a Zengő közelsége... Nagyon örülnék itt egy gruppettos tekerésnek (de szerintem nem csak én). Várom a jelentkezőket!

Hátszél!

Kedvenc képek - csak az első saját :P
Giulietta
0 ezred
az egyik legjobb találmány: szerpentin :D
minden bizonnyal a legszebb kanyar a Földön

Egy-két klip...
jó zene, jó szerkesztés -> kötelező darab
az elsőt nem múlja felül semmi, azért ez sem egy rossz darab :)
Kraftwerk - TdF '03


Beszámolók
Eredmények
Képtárak

TagoknakPartnereink